Födelsedagen!

I dag är det inte en vanlig dag. Det är dagen för arton år sedan som du blev född. En dag en ängel föddes. En ängel som kom att förändra hela mitt liv med så mycket glädje, lycka och kärlek. 

Ja, må hon leva!
Ja, må hon leva!
Ja, må hon leva uti hundrade år!
Javisst ska hon leva!
Javisst ska hon leva!
Javisst ska hon leva uti hundrade år!
 
Ett fyrfaldigt leve för den finaste ängeln... Hon leve - Hurra! Hurra! Hurra! Hurra!

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN ljubav! I dag är det dagen du skall firas och ta emot kärlek från nära och kära. Vi alla skall fira denna fantastiska dag och tänka tillbaka på alla underbara år med dig! Du är såå älskar och glöm aldrig det.
 
Och glöm inte att du nu är:
 
18 år
219 månader
6 575 dagar
157 823 timmar
9 469 415 minuter
568 164 964 sekunder...
 

Sex dagar och tio månader...

Med ord kan man inte förklara det. Hon är allt det underbaraste i världen men ändå så mycket mer. Sedan är det känslan av att vara kär också. Jag är fullkomligt överfylld av kärlek för min lilla tjej. Jag älskar henne verkligen mer än något annat.
 
Tio månader sedan den fjärde november 2011. Tio månader sedan jag för första gången kände hennes läppar mot mina. Tio månader sedan mitt liv förändrades helt och blev allt jag någonsin önskat mig. 
 
Som jag skrev ovan kan man inte med ord förklara denna kärlek jag känner för den kvinnan. Hon har varit med mig i hela mitt liv och därför kan jag inte föreställa mig något utan henne. Det är med så stor lycka jag nu också kan säga att vi varit tillsammans i tio månader. Månader som passerat förbi så snabbt att det känns som om jag blundade, somnade och sedan drömde mitt livs finaste dröm för att nu kunna skriva om det hela. 
 
Jag vet att dina fina ögon nu läser detta och förhoppningsvis ler de där mjuka läpparna också. Jag hoppas att du vet att din pojke älskar dig mest och vill inget hellre än att se dig lycklig. Lika lycklig som jag blir utav dig.
 
Just det - i dag är det sex dagar kvar till din stora dag... 
 
Förmodligen pirrar det mer i min mage än vad det gör i din. Kommer du bli glad? På riktigt? Hoppas!
 
- Den som förevigt kommer älska dig

RSS 2.0